Bemutatkozás

A rehabilitációs- és gyógyászati termékeket, valamint segédeszközöket gyártó és forgalmazó, debreceni Kft. 2001. április 9-én alakult meg. Ugyanakkor az Orto-Bán Kft. csak a nevében új cég, hiszen mint tradicionális, családi vállalkozás, a fenti tevékenységi kör évekre, sõt évtizedekre vezethetõ vissza. A Bán családnak jelenleg már három generációja dolgozik a vállalkozásban, az ortopédiai-mûszerész és az ortopédiai-kötszerész szakmákban. A tíz fõt alkalmazó és foglalkoztató kis vállalkozásban a dolgozók fele a Bán-család tagjaként tevékenykedik.

Az Orto-Bán Kft. fõ tevékenységi területe a rehabilitációs- és gyógyászati termékek gyártása és forgalmazása. Különös súllyal és tekintettel a gyártásra, azon belül is a protézisek és ortézisek magas, az Európai Unió által elõírt és megfogalmazott, szakmai színvonalának megfelelõ készítésére. A mûvégtagok, a kar- és lábprotézisek, valamint az egyéb termékek gyártása az Magyar Országos Egészségbiztosítási Pénztárral kötött szerzõdés értelmében és annak elõírásai alapján történik. Az Orto-Bán Kft.-nek jelenleg is már több, nagy egészségügyi intézmény, vagy kórház a szerzõdött, együttmûködõ partnere.

Az Orto-Bán Kft. célja, hogy a minõségi beteg ellátás területén vezetõ helyet szerezzen Hajdú-Bihar megyében, majd a kialakuló régió területén is valamint részese lehessen az uniós piacoknak.

 

 


2008-2018 © OrtoKötszer